SEO Webteksten | Word goed vindbaar in Google!

Trek meer bezoekers met heldere webteksten

De kwaliteit van de tekst op uw website is belangrijk. Bezoekers van uw site maken in a split second de beslissing om door te lezen of af te haken. Informatie die onduidelijk is of niet prettig leest, zorgt ervoor dat potentiële klanten vertrekken.  

Relevante content

Daarnaast hechten ook zoekmachines als Google steeds meer waarde aan relevante content op uw site. Goede kwaliteit SEO webteksten bepalen voor een groot deel hoe hoog uw site in de zoekresultaten van Google komt te staan. Een goede ranking zorgt voor meer traffic naar uw site. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De term SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Door het het toepassen van verschillende technieken wordt uw website of webshop beter vindbaar via zoekmachines als Google.

SEO tips

Google zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende onderdelen. Er moet een juiste balans zijn tussen de techniek achter uw website en de opbouw, verwijzingen (links), trefwoorden en zoektermen. Lees hier meer over keywords, title tag en meta description.  


SEO webteksten


Life Communications schrijft relevante en goed leesbare SEO webteksten die via Google en andere zoekmachines optimaal vindbaar zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden.