Wie

Life Communications

Life Communications werd in 2001 opgericht door Ingrid Rietveld-van Diest. Na het behalen van haar propedeuse Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht, vervolgde ze haar studie aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze in 1994 het doctoraalexamen Oost-Europese Studies ‘met genoegen’ behaalde. Voor haar afstudeerscriptie deed ze enkele maanden onderzoek in Oezbekistan naar de ecologische effecten van de uitdroging van het Aralmeer.

Schrijven
Schrijfervaring deed ze o.a. op als freelancer bij het Veluws Dagblad, redacteur voor een tweemaandelijks tijdschrift en als fondsenwerver voor verschillende stichtingen. Ze vertaalde meerdere boeken vanuit het Engels in het Nederlands en verzorgde de eindredactie van diverse Engelstalige en Nederlandse boeken. Zelf schreef ze het boek ‘Vergeten kinderen′ over het lot van straatkinderen in Oeganda. Samen met notaris Pieter Kuiper schreef ze het boek 'Mijn Stichting', bedoeld als praktische handleiding voor mensen die een stichting willen oprichten of in het bestuur van een stichting zitten. 

Internationaal projectmanagement
Met het uitbreken van de Kosovo-oorlog in 1999 raakte Ingrid via stichting De Brug intensief betrokken bij noodhulp en wederopbouw in Kosovo. Hier zette ze vele projecten op lees meer 

Een greep uit mijn portfolio

foto

The Art of Travel

foto

Ondernemingsplannen en subsidievoorstellen

foto

Mijn Stichting

foto

OVAS