Wie lees meer

Internationaal projectmanagement in Kosovo
Met het uitbreken van de Kosovo-oorlog in 1999 raakte Ingrid via stichting De Brug intensief betrokken bij noodhulp en wederopbouw in Kosovo. Hier zette ze vele projecten op om oorlogswezen en weduwen te helpen. Door samenwerking met partners als Dorcas, de Nederlandse ambassade, Heifer international en Danish People Aid raakte ze ervaren in internationaal projectmanagement. Eén van de meest aansprekende projecten was wel het ‘koeienproject’. In 2010 werd Project Dignity gestart om verarmde en vereenzaamde ouderen in Kosovo te helpen met thuiszorg, voedsel en medische hulp. Omroep Max financierde dit en gaf het project ruime aandacht op televisie

Kinderdorp Bulamu Village in Oeganda
Voor een NGO in Oeganda schreef ze het projectvoorstel voor een kinderdorp voor 300 wees- en straatkinderen. Met de ontvangen donaties realiseerde ze het project samen met de locale partner: er werd land aangekocht en gestart met de bouw van Bulamu Village. Om het lot van de straatkinderen in Oeganda onder de aandacht te brengen, schreef ze het boek ‘Vergeten Kinderen′. 

Zakelijke opdrachten
Naast haar inzet voor diverse nonprofit organisaties heeft Ingrid vele zakelijke opdrachten gedaan, zoals het realiseren van subsidievoorstellen, schrijven van zakelijke ondernemingsplannen, websites, communicatieplannen en bedrijfsfolders.